Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Prima etapa a diametralei Buzesti-Uranus va fi gata in martie 2012

A.D. Investiţii /

Prima etapa a diametralei Buzesti-Uranus va fi gata in martie 2012

Tronsonul Piata Victoriei - Occidentului al bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, a fost deschis circulatiei. Urmatorul tronson ce va fi dat in folosinta este cel cuprins intre strada Occidentului si Bd. Grivita. In paralel, vor continua lucrarile pe portiunea dintre Piata Virgiliu si Strada Cameliei.

"Am dat drumul la circulatie pe acest tronson, cu trotuarele puse la punct, canalizatia pentru Netcity realizata, la fel si iluminatul public si restul utilitatilor. In acest moment se lucreaza in zona Pietei Virgiliu si la portiunea dintre strada Occidentului si Calea Grivitei. Speram ca pana in primele doua luni ale anului viitor sa ne apropiem de Hala Matache. Pana atunci trebuie sa existe o hotarare in privinta acesteia. Acum lucrarile stau pe loc acolo. In paralel, s-a deschis circulatia si pe bulevardul Al. I. Cuza si s-a refacut linia de tramvai, astfel incat sa avem legatura cu bulevardul Gheorghe Duca", a precizat Sorin Oprescu, primarul general al municipiului Bucuresti.

Pana in luna martie 2012 lucrarile pe intreaga etapa, de la Piata Victoriei pana la Bd. Vasile Parvan, ar trebui finalizate, a adaugat domnia sa.

Tronsonul Piata Victoriei-Strada Occidentului are o lungime de aproximativ 600 m, iar investitia a fost de aproximativ 40 milioane de lei. Intregul segment pana la Bd. Vasile Parvan are o valoare totala de 130,7 milioane lei, a precizat Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Recent, a fost inaugurat si tronsonul cuprins intre Bd. Vasile Parvan si Stirbei Voda, in lungime de aproximativ 400 m.

In urmatoarea etapa, diametrala se va continua din Bd. Vasile Parvan, printr-un pasaj pe sub incinta Palatului Parlamentului, cu iesire prin strada Uranus. In acest sens este necesara insa o hotarare favorabila din partea Parlamentului, precum si existenta resurselor finaciare in bugetul Primariei pe 2012. Prin urmare nu a demarat inca procedura de atribuire pentru aceasta etapa, a adaugat domnul Oprescu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional