Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Prima faza din Hermes Business Campus va fi gata in 2013

A.D. Investiţii /

Prima faza din Hermes Business Campus va fi gata in 2013

Alpine Bau GmbH va finaliza constructia primei faze a proiectului de birouri clasa A Hermes Business Campus, dezvoltat de grupul belgian Atenor pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Bucuresti, a anuntat dezvoltatorul.

In prima faza va fi realizata cladirea B, cu o suprafata inchiriabila de 18.000 mp, respectiv 2.000 mp pe nivel. Intregul ansamblu urmeaza sa fie dezvoltat in trei etape, totalizand 78.000 mp inchiriabili, la care se adauga 46.000 mp de spatii tehnice si de parcare.

Infrastructura Cladirii B este in prezent finalizata, putand fi demarata constructia suprastructurii in sine. Lucrarile urmeaza sa fie incheiate pana la sfarsitul lunii noiembrie 2013, iar chiriasii se vor putea muta in noua cladire incepand cu 1 ianuarie 2014. In prezent sunt in curs negocierile cu potentialii chiriasi, respectiv companii multinationale interesate de aspectul ecologic al proiectului. Cladirea este proiectata pentru a indeplini criteriile de sustenabilitate, flexibilitatea spatiului si eficienta energetica. De alfel, proiectul aspira la obtinerea calificativului maxim ("Excelent") in sistemul de certificare BREEAM.

Hermes Business Campus face parte dintr-un portofoliu de proiecte finantat printr-o emisiune de obligatiuni in valoare de 60 milioane de euro in Belgia si Marele Ducat al Luxemburgului.

Compania Alpine Bau, cunoscuta pentru realizarea proiectului Petrom City, a fost desemnata antreprenor general pentru prima faza a Hermes Business Campus in urma unei licitatii derulate de catre dezvoltator.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional