Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Capitalei ramane in sediul inchiriat

A.D. Piaţa Imobiliară /

Sediul Primariei Municipiului Bucuresti va ramane in actualul spatiu inchiriat. Consiliul General a aprobat prelungirea contractului de inchiriere a cladirii de birouri situate pe Splaiul Independentei nr. 291-293 pentru inca 3 ani (pana in decembrie 2015).

Hotararea a fost luata ca urmare a apropierii de termenul de expirare a contractului de inchiriere (decembrie 2012). Astfel, municipalitatea va continua sa plateasca chirie pentru a ocupa integral cladirea cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 13.500 mp si regim de inaltime subsol + parter + mezanin + 14 etaje. Proprietarul cladirii este compania Apatel Properties, care a preluat imobilul de la fostul proprietar, Iliotomi Grup.

Sediul aparatului de specialitate al Primariei a fost mutat temporar in anul 2009 in actuala locatie in vederea consolidarii vechiului sediu istoric din Bd. Regina Elsiabeta nr. 47.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional