Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Capitalei reamenajeaza salba de lacuri

A.D. Investiţii /

Primaria Capitalei reamenajeaza salba de lacuri

Primaria Capitalei va investi peste 88 de milioane de lei pentru amenajarea unui circuit turistic intre lacurile Floreasca si Tei. Proiectul a obtinut finantare europeana de 23,5 milioane de lei prin Programul Operational Regional.

Proiectul prevede in principal construirea a 6 porturi turistice, 12 debarcadere pentru ambarcatiuni mici, o sala polifunctionala de 260 mp cu o capacitate de 360 de locuri, doua amfiteatre de 240 de locuri fiecare si 3 pavilioane pentru activitati culturale si 3 piscine.

De asemenea, vro fi amenajati in jur de 60 de km de piste pentru biciclisti, a precizat primarul general Sorin Oprescu.

Primaria urmeaza sa initieze procedurile de atribuire pentru a incepe lucrarile propriu-zise la sfarsitul lunii mai. Durata de derulare a proiectului este de 28 de luni.

In contextul in care bugetul Bucurestiului pe 2013 va fi "de restriste", atragerea de fonduri europene este cu atat mai importanta, a subliniat Sorin Oprescu.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice doreste sa realizeze un parteneriat solid cu Primaria Capitalei", a declarat viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Primaria Capitalei a mai obtinut fonduri europene prin POR pentru reabilitarea obiectivelor turistice Arcul de Triumf si Observatorul Astronomic. In cel mai scurt timp vor incepe lucrarile si la aceste doua obiective, a dat asigurari primarul general.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional