Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Giurgiu renunta la terenuri de 25.000 mp

I.D. Investiţii /

Terenuri in suprafata de peste 25.000 mp din Giurgiu vor fi date in folosinta gratuita, vandute sau concesionate.

In ultima sedinta a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu a aprobata transmiterea in folosinta gratuita a unui teren de 5.225 mp, adiacent drum centura P1-P2 Canal Cama - plantelor. Pe acest teren societatea Servicii Locale Giurgiu va amenaja un tarc pentru caini. Societatea va putea beneficia de teren atata timp cat cladirile de pe suprafata acestuia sunt existente.

Totodata consiliul a aprobat concesionarea unui teren de 10.000 mp, adiacent strazii Voestalpine, Platforma 1 Chimie, in vederea amplasarii unei statii de asfalt. Durata conseciunii va fi de 49 de ani, iar nivelul minim al redeventei va fi de 4.878 euro/an.

Un alt teren de 10.338 mp va fi scos la vanzare printr-o licitatie deschisa. Terenul se afla in zona LM 4 - subzona mixta destinata locuintelor individuale si coletive mici, amplasat la intersectia drumului de legatura Vama Noua cu DJ 507. Pe teren urmeaza sa se realizeze o statie de distributie carburanti. Termenul de finalizare a investitiilor va fi de doi ani de la data emiterii autorizatiei de construire. Valoarea de incepere a licitatiei va fi de 10,34 euro/mp, respectiv 107.308 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional