Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Lugoj a incheiat asfaltarea trotuarelor

I.D. Investiţii /

Toate lucrarile de asfaltare trotuare propuse pentru 2012 de primaria Lugoj au fost incheiate.

in total, s-au modernizat prin asfaltare 17.000 mp. in ceea ce priveste bordurile, s-au montat 7.000 ml de bordura mare si 5.000 ml de bordura mica. La acestea se mai adauga o suprafata de 8.250 mp de trotuare modernizate prin dalare in zona centrala a orasului.

Francisc Boldea, primarul Lugojului a precizat:

"Ne propunem ca in anul urmator sa continuam acest proces de modernizare a trotuarelor pe inca 31 de strazi prin asfaltare si pe 10 strazi prin dalare, astfel incat la sfarsitul anului 2013 sa fie rezolvata cea mai mare parte a trotuarelor din municipiu, ceea ce consider ca este un lucru foarte important".

Strazile supuse asfaltarii sunt: Filaret Barbu, Ion Vidu, Banatului, Bojinca, Valeriu Braniste, Corneliu Coposu, Avram Iancu, George Cosbuc, Romanilor, 13 Decembrie, Ion Popovici Banateanu, imparatul Traian, Mihai Eminescu, Padesului, Libertatii, Cernei (1.000 mp), Timisoarei (225 mp) si, in intregime, cartierele J. C. Dragan, Stadion I, Stadion III si tesatori.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional