Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Oradea a facut publica propunerea de buget

I.D. Investiţii /

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Oradea este public de vineri, 29 ianuarie 2012, urmand ca la inceputul lunii februarie sa fie supus unei dezbateri publice.

Bugetul de investitii propus se ridica la suma de 538,71 milioane lei, din care 50 milioane lei provin din bugetul local, 261,92 din bugetul de stat, 47,27 milioane lei din credite bancare, aproape 2 milioane lei din surse proprii ale institutiilor publice si 177,48 milioane lei din fonduri nerambursabile.

Sume importante vor fi alocate lucrarilor de apa/canalizare, valoarea investitiilor care vor fi realizate in acest an de Compania de Apa ridicandu-se la 61,1 milioane lei.

Pentru investitii in spitale va fi alocata suma de 50,5 milioane lei, in timp ce pentru lucrarile la electrocentrale a fost fost propusa suma de 4,1 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional