Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Oradea se va axa in 2012 pe modernizarea strazilor

I.D. Investiţii /

dreapta Ilie Bolojan, primarul Oradei

dreapta Ilie Bolojan, primarul Oradei

Primaria Municipiului Oradea doreste sa atace 58 de obiective de investitii noi in acest an, anunta un comunicat remis redactiei.

Cele mai reprezentative sunt realizarea caii de acces in cartierul Nufarul-soseaua de centura, reamenajarea spatiilor in zona de locuit a strazii Sovata-Aluminei-Aleea Tusnadului-zona dig malul drept al Crisului Repede, precum si modernizarea a 51 de strazi oradene.

Municipalitatea va continua lucrarile de reabilitare, modernizare a 17 strazi incepute din 2011. Totodata, Vor fi amenajate alei si parcari in zona Ialomitei-Morii-C.Noica-parul Peta- Bumbacului-Piata Nucetului.

In anul 2011 Primaria Oradea a alocat 57 milioane lei pentru investitii. Fondurile au mers catre lucrari de modernizare, reabilitare strazi, drumuri si poduri, lucrari de amenajare alei si parcari. Cele mai importante dintre acestea sunt: realizarea podului peste Crisul Repede in municipiul Oradea, pe relatia strada Onestilor-Sovata-Fagului-Carpati-Dacia, realizare acces centura municipiul Oradea - Piata 22 Decembrie, inclusiv pod peste Paraul Peta si acces spre strada Universitatii, reabilitarea strazii Matei Corvin, modernizarea strazii Principatelor Unite etc.

In anul 2011 au fost finalizate lucrarile de modernizare a 27 de obiective, in lungime totala de 17,15 km, astfel ca, la finalul anului trecut, dintr-un numar de 795 strazi sunt modernizate 521, in lungime totala de 248 km.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional