Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Ploiesti reabiliteaza doua linii de tramvai cu fonduri europene

C.T. Investiţii /

Primaria Ploiesti

Primaria Ploiesti

Primaria Municipiului Ploiesti va reabilita liniile de tramvai 101 si 102 din oras. Contractul de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013 a fost semnat in data de 15 februarie 2013.

Valoarea totala a lucrarilor pentru reabilitarea liniilor de tramvai este estimata la peste 258,5 milioane lei (cu TVA inclus).

Reabilitarea liniilor de tramvai in municipiul Ploiesti se va realiza in doua etape pentru fiecare din cele doua trasee 101 si 102.

Astfel, pentru reabilitarea liniei 102, in prima etapa se va moderniza linia pe o lungime de 4,55 km intr-o perioada de 24 de luni. Valoarea acestei etape a proiectului este estimata la 62,7 milioane de lei (cu TVA inclus). Pentru etapa a II-a a proiectului ce vizeaza linia 102, se va reabilita linia pe pe o lungime de 6,93 km intr-o perioada de 24 de luni. Valoarea lucrarilor din cadrul acestei etape este de aproximativ 83,6 milioane de lei (cu TVA).

Pentru reabilitarea liniei 101, in prima etapa se va moderniza linia pe o lungime de 3,5 km, intr-o perioada de 14 luni. Valoarea acestei etape este de aproximativ 36,5 milioane de lei (cu TVA inclus).

Cea de-a doua etapa a proiectului de reabilitare a liniei 101 presupune modernizarea a 5,58 km de cale intr-o perioada de 24 luni. Valoarea lucrarilor din cadrul acestei etape este de aproximativ 75,7 milioane lei (cu TVA inclus).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional