Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Ramnicu Valcea va reevalua ofertele pentru lucrarile la un pasaj subteran

I.D. Investiţii /

Primaria Municipiului Ramnicu Valcea va reevalua ofertele depuse in cadrul procedurii de atribuire a contractului "Execuţie lucrări de constructii in cadrul proiectului Pasaj denivelat suprateran pe b-dul Tudor Vladimirescu". In prealabil primaria va verifica documentele de calificare depuse de societatea Confort, conform deciziei luate de Consiliul National de Solutionare a Constestatiilor in data de 14 martie 2012.

Societatea Confort a depus la CNSC o solicitare prin care cerea anularea rezultatului procedurii, anularea deciziei de anulare a procedurii, reevaluarea ofertei depuse de Confort SA si declararea acestei oferte ca fiind acceptabila.

Licitatia pentru atribuirea contractului de executie a lucrarilor la pasajul denivelat de pe b-dul Tudor Vladimirescu a fost lansata la data de 15 septembrie 2011.

Investitia a fost estimata la suma de 28,74 milioane lei fara TVA. Finantarea urma sa fie asigurata in proportie de 80,35% din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in procent de 17,65% din bugetul de stat si 2% din bugetul local.

Perioada de implementare a contractului era de 24 de luni.

In cadrul licitatiei pentru lucrarile la pasajul din b-dul Tudor Vladimirescu a mai depusa o contestatie si de catre asociatia Alpine Bau GMBH, Constructii, Standard Instalatii si Energo Prest Company. Aceasta a fost respinsa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional