Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primăria Sectorului 1 a reabilitat termic 210 blocuri în 2013

F.A. Piaţa Imobiliară /

Primăria Sectorului 1 a reabilitat termic gratuit, în 2013, 210 blocuri, numărul clădirilor ce au beneficiat de această măsură în ultimii cinci ani ridicându-se la 628 (65% din totalul imobilelor eligibile), arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Anul viitor, edilii au în plan anveloparea a încă 190 de blocuri. La 35 dintre ele, lucrările au demarat în primul trimestru al acestui an.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a menţionat, ca avantaje ale reabilitării termice, creşterea valorii de piaţă a locuinţelor şi reducerea costurilor cu energia şi întreţinerea.

Odată cu anveloparea blocurilor, proprietarii primesc gratuit şi certificatul de performanţă energetică al clădirii, eliberat pentru imobil în ansamblu. O lege din 20 iulie le interzice proprietarilor vânzarea sau închirierea locuinţei fără acest document, valabil zece ani de la data emiterii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional