Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sectorului 1 este protejata impotriva cutremurelor

I.D. Investiţii /

Primaria Sectorului 1

Primaria Sectorului 1

Primaria Sectorului 1 este protejata impotriva cutremurelor

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a efectuat vineri, 20 aprilie, receptia la terminarea lucrarilor pentru diminuarea riscului seismic la sediul Primariei Sectorului 1. Valoarea totala a lucrarilor este de 21,72 milioane de lei, din care imprumutul si cofinantarea Guvernului Romaniei reprezinta 11,9 milioane lei (54,82%) si alocarea de la bugetul Ministerului Administratiei si Internelor este de 9,81 milioane de lei (45,18%).

Cladirea primariei este inclusa in lista monumentelor istorice fiind construita in stilul arhitecturii neoromanesti interbelice, in perioada 1927 - 1929. Constructia are un regim de inaltime S+P+M+3E si o suprafata totala de 7.096,28 mp. Lucrarile executate au cuprins camasuirea peretilor cu diafragme de beton armat, desfacerea si refacerea finisajelor, a plafoanelor decorative, a scarii principale monumentale si a scarii secundare, refacerea instalatiilor de incalzire, sanitare si electrice, precum si a termoizolatiei cu materiale din polistiren extrudat si a sapei.

Lucrarile s-au realizat in cadrul "Proiectului de diminuare a riscurilor in cazul producerii calamitatiilor naturale si pregatirea pentru situatii de urgenta - Componenta B: Reducerea riscului seismic" si au fost finantate dintr-un imprumut de la Banca Mondiala si cofinantat de Guvernul Romaniei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional