Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sectorului 3 nu mai pridideste cu reabilitarea termica

I.D. Investiţii /

Inca 409 blocuri din sectorul 2 au intrat in linie dreapta pentru a fi reabilitate termic gratuit in cadrul programului de reabilitare termica a locuintelor. In ultima sedinta a Consiliului Local al Sectorului 2 au fost aprobati indicatorii tehnico-economici in baza

carora se stabilesc valorile de investitie a lucrarilor si durata de executie a acestora.

Dupa ce indicatorii vor fi transmisi spre aprobare asociatiilor de proprietari care fac parte din cele 409 blocuri, se va elabora proiectul tehnic. Ulterior se va organiza o licitatie publica pentru selectarea constructorului care va executa lucrarile de reabilitare termica.

Pana in prezent, la aceste blocuri s-a elaborat expertiza tehnica, auditul energetic si documentatia de avizare a lucrarilor de interventie.

Pana la momentul de fata in sectorul 2 s-au incheiat lucrarile de reabilitare termica la 187 de blocuri, ale 78 urmand sa fie gata pana la finele anului.

In faza incipienta de executie se afla lucrarile la 243 de blocuri, iar sase blocuri se afla in etapa de contractare a lucrarilor.

Primaria Sectorului 2 mai are in evidenta un numar de 470 de blocuri, aflate in etapa de verificare a documentelor depuse de asociatiile de proprietari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional