Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sectorului 4 modernizeaza cresele din Capitala

I.D. Investiţii /

Primaria Sectorului 4 modernizeaza cresele din Capitala

Primaria Sectorului 4 a inaugurat doua noi crese pe strada Stoian Militaru, nr. 84 si aleea Tohani, nr. 1 din Capitala.

Cele doua unitati au fost complet modernizate, fiind amenajate incaperi special destinate activitatilor educational-recreative, cat si terase, care functioneaza in prezent ca locuri de joaca.

Au fost executate lucrari de inlocuire a tamplariei, zugraveli, montare de faianta, gresie, sistem de termoizolatie si amenajarea teraselor cu sistem de termo-hidroizolatie, refacerea instalatiilor electrice, iluminat exterior, amenajarea locurilor de joaca cu tartan si iarba, inlocuirea in totalitate a instalatiilor sanitare, amenajarea blocurilor alimentare, construirea unor garduri noi.

"Am dispus executarea lucrarilor de modernizare pentru trei astfel de unitati de invatamant prescolar, impunand ca termen de finalizare debutul lunii iulie. Am inaugurat deja doua dintre ele, in prezent fiind in curs de executare lucrarile si la cresa "Micii Magieni", a declarat Cristian Popescu, Primarul Sectorului 4.

Cele doua crese, cu o capacitate totala de 360 de locuri, sunt dotate cu mobilier nou, specific copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 - 4 ani.

Sumele aferente executarii lucrarilor de reabilitare au fost alocate de la Bugetul Local Sector 4.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional