Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sectorului 6 inaugureaza o noua gradinita

I.D. Investiţii /

O noua gradinita va fi inaugurata maine pe strada Constantin Titel Petrescu, nr. 12, din Sectorul 6 al Capitalei, anunta un comunicat remis redactiei.

Este vorba despre un corp nou de gradinita, construit practic de la zero (de la fundatie) in incinta Gradinitei, nr. 41. Cladirea este formata din subsol, parter si doua etaje, are o suprafata construita de 713 m.p. si desfasurata de 2.972 m.p.

Noua gradinita este anvelopata termic iar incalzirea generala este introdusa in pardoseala. Sistemul de incalzire si preparare a apei calde menajere este asigurat cu panouri solare de ultima generatie.

In plus, gradinita este dotata cu un bazin de apa de incendiu, conectat la un sistem de hidranti exterior si interior, cu sistem de detectie si avertizare la incendiu, sistem audio centralizat in spatiile unde se desfasoara activitati, precum si cu un spatiu de aparare civila pentru tot personalul gradinitei, inclusiv pentru copii.

Prin darea in folosinta a noii gradinite vor fi asigurate in plus 8 pana la 12 grupe de copii.

Avantajele sistemului de incalzire prin pardoseala sunt urmatoarele: cresterea gradului de siguranta pentru copii (se elimina pericolul accidentarii de muchii dure si ascutite), utilizarea mai buna a spatiului, economie mare de energie - aprox. 30 la suta, confort sporit prin realizarea unei temperaturi uniforme, copiii putandu-se juca pe pardoseala fara riscul de a raci.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional