Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sibiu finalizeaza investitiile din fonduri structurale

I.D. Investiţii /

Proiectele finantate din fonduri structurale in municipiul Sibiu se apropie de finalizare. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la peste 6,7 milioane lei, fara TVA.

La centrul de pentru copii cu handicap de pe Aleea Streiu se lucreaza la amenajari interioare si se fac achizitiile de mobilier. Constructorul a estimat ca lucrarea va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an.

Lucrarile de reabilitare a strazii Faurului sunt si acestea aproape de finalizare. Aici se lucreaza la asezarea pavajului pe zonele de parcari, trotuarele si carosabilul fiind asfaltate deja.

Pe strada Ocnei constructorul a finalizat instalarea conductelor de apa de mare diametru si urmeaza cuplarile noii retele. Vor fi introduse scurgerile de pe case in canalul pluvial si apoi va incepe lucrul la structura rutiera. Pana la sfarsitul anului constructorul estimeaza ca va asterne primul strat asfaltic.

Strada Turnului este cel mai recent deschis santier. Constructorul lucreaza la reteaua de apa si canalizare. Pe perioada iernii strada va ramane inchisa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional