Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sibiu reincepe lucrarile de reabilitare a strazilor

C.T. Investiţii /

Podul Minciunilor

Podul Minciunilor

Primaria Municipiului Sibiu reia lucrarile de reparatii la strazi si la retelele de utilitati incepand cu date de 11 februarie 2013. Aceste lucrari se refera în majoritate la retelele de utilitati, dar si la lucrari la structura drumului care pot fi efectuate si in aceste conditiile meteorolgice actuale.

Astfel, se vor relua lucrarile de reabilitare a retelelor de apa pe strada Negoveanu, lucrarile la reteaua de canalizare de pe strazile: Ecaterina Varga si Lebedei.

Lucrările la reţelele de utilităţi vor fi reluate de luni, 11 februarie şi pe strada Octavian Goga iar pe strada Turnului constructorul va începe lucrul la canalizarea pluvială.

Lucrarile pe Calea Poplacii, unul dintre cele mai importante si mai extinse santiere din prezent, vor fi reluate din data de 4 martie, pe tronsonul dintre Piata Sadu si strada Valea Aurie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional