Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sibiu scoate terenuri la vanzare

I.D. Investiţii /

Trei terenuri situate in cartierul strand II, in zona strazilor Cornel Irimie si respectiv Profesor Aurel Popa din Sibiu sunt scoase la licitatie de municipalitate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Terenurile insumeaza aproape 1.000 de metri patrati: un lot masoara 272 mp, cel de-al doilea 343 mp si un al treilea cu o suprafata de 308 mp. Imobilele pot fi folosite pentru constructii, in conformitate cu prevederile PUG-ului pentru aceasta zona.

Licitatia va avea loc in data de 9 mai 2012, la ora 11, la sediul Primariei Municipiului Sibiu. Depunerea ofertelor pentru licitatie se va face in perioada 2-8 mai 2012. In cazul in care la aceasta sedinta de licitatie, nu va fi desemnat nici un castigator, procedura se va repeta in data de 16 mai 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional