Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sibiu va propune un buget cu 22% mai mare

I.D. Investiţii /

Transporturile vor fi capitolul numarul unu pentru Primaria Sibiu in 2013. Dintr-un buget total propus de 384,5 milioane lei, pentru lucrari strazi, drumuri si poduri urmeaza sa fie alocate 149,09 milioane lei, cea mai mare suma alocata unui capitol bugetar.

Pentru acest an Primaria Sibiu a pregatit un buget mai mare cu 22% fata de 2012. Imediat dupa aprobarea legii bugetului de stat si a bugetului judetului, bugetul local va fi supus aprobarii Consiliului Local.

Astfel, pentru lucrari la strazi a fost prevazuta o suma de 99,3 milioane de lei iar pentru drumuri si poduri este propusa o suma de 21,7 milioane de lei. Tot la capitolul transporturi este inclusa suma de 4 milioane de lei, reprezentand transa aferenta anului acesta din rambursarea imprumutului contractat pentru modernizarea Aeroportului International Sibiu.

Investitiile in unitatile de invatamant prevazute pentru acest an se ridica la 2,9 milioane lei.

Pentru investitiile in cadrul unor imobile si obiective de utilitate publica primaria intentioneaza sa aloce 19,4 milioane de lei.

Primaria Sibiu va continua in acest an lucrarile la Spitalul de Pediatrie pentru care sunt prevazuti 6,81 milioane de lei. Din aceasta suma, municipalitatea va contribui cu aproximativ 4 milioane de lei pentru proiectul finantat din fonduri europene si initiat de Spitalul de Pediatrie.

In total bugetul propus de Primaria Sibiu pentru investitii se ridica la suma de 140 de milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional