Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primarul general vrea sa reia proiectul Esplanada

A.D. Investiţii /

Terenul pe care ar urma sa fie construit proiectul municipalitatii.

Terenul pe care ar urma sa fie construit proiectul municipalitatii.

Primarul general Sorin Oprescu este hotarat sa concretizeze proiectul Esplanada.

In viziunea edilului sef, pe terenul cuprins intre bulevardele Unirii si Octavian Goga, in vecinatatea noului sediu al Bibliotecii Nationale. ar trebui sa fie construita o mare sala de concerte si amenajat un parc.

Primarul general motiveaza ca, in prezent, se simte lipsa unui astfel de obiectiv in Bucuresti. "Ateneul Roman a devenit prea mic pentru Festivalul George Enescu", exemplifica Sorin Oprescu.

La randul sau, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, si-a afirmat sprijinul pentru proiectul municipalitatii.

Pentru ca intentia Primariei sa se concretizeze, trebuie mai intai ca Guvernul sa transfere terenul aferent catre Primarie.

Municipalitatea a cerut realizarea transferului si urmeaza sa inainteze Guvernului mai multe detalii referitoare la acest proiect, a adaugat primarul general.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional