Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primarul Robert Negoita vrea reabiliteze toate blocurile din sectorul 3 in actualul mandat

F.A. Investiţii /

Primarul Robert Negoita vrea reabiliteze toate blocurile din sectorul 3 in actualul mandat

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a verificat ieri stadiul lucrărilor de reabilitare termică de la blocurile din bd. Camil Ressu şi str. Ciucea.

Prima oprire a fost făcută pe bd. Camil Ressu nr. 10, bl. 3, unde lucrările au fost începute în luna aprilie si care au ca termen de finalizare luna iulie. Aici primarul a verificat stadiul lucrărilor, precizând că este greu să fie multumit mai ales că se pricepe foarte bine la domeniul acesta.

De asemenea, au fost verificate lucrările executate la blocul L 19 din str. Ciucea nr.5, lucrări începute în luna aprilie. Aici au fost inspectate lucrările executate la terasa blocului.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoită, a tinut să precizeze că sunt multe lucruri de îmbunătătit. Totodată, le-a transmis constructorilor să respecte proiectele, urmând ca lucrările să fie îmbunătătite din mers. "Toate blocurile trebuie să fie anvelopate, mai ales că până acum au fost reabilitate termic foarte putine, doar 5 % din totalul de aproximativ 2.000 de blocuri din sector. Suntem codasi la acest domeniu, dar mi-am propus să devenim fruntasi. Vreau ca toate blocurile din sectorul 3 să fie anvelopate termic, termenul pe care mi l-am propus pentru terminarea lucrărilor fiind în acest mandat", a declarat Robert Negoită.

Până în prezent în Programul local multianual privind cresterea performantei energetice la blocurile de locuinte din Sectorul 3 au fost cuprinse 1.004 blocuri. Dintre acestea sunt finalizate 37, alte 93 fiind în diferite stadii de executie. Pentru cele 93 de blocuri s-a alocat suma de aproximativ 100 milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional