Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primavera Development livreaza in august cladirea CSDA Siriului

A.D. Piaţa Imobiliară /

CSDA Siriului Business Incubator

CSDA Siriului Business Incubator

Primavera Development va finaliza in luna august a anului curent cladirea de birouri CSDA Siriului Business Incubator din Bucuresti. Imobilul a ajuns deja la un nivel de inchiriere de 100%, dupa ce compania XL Tea, din domeniu IT, a inchiriat peste 400 mp, tranzactie consiliata de The Advisers/Knight Frank.

Noua cladire de birouri clasa A este amplasata in cartierul Aviatiei si dispune de o suprafata inchiriabila de aproximativ 3.600 mp.

"Proiectul reprezinta un succes pentru Primavera Development, fiind 100% inchiriat inainte de finalizare si inregistrand cote ridicate de satisfactie a chiriasilor in ceea ce priveste calitatea per ansamblu a spatiului de birouri oferit", a declarat consultantul tranzactiei, Oliver Derksen, consultant in cadrul Office Division The Advisers/Knight Frank.

"CSDA Siriului, un proiect finantat prin intermediul fondurilor europene, vine in sprijinirea initiativelor antreprenoriale locale prin dezvoltarea unei structuri de sprijinire a afacerilor ce ofera IMM-urilor gazduite un pachet variat de servicii si facilitati", a declarat Alexandra Olteanu, director comercial, Primavera Development.

The Advisers/Knight Frank a mai consiliat in acest an inchirierea unui spatiu de birouri in aceeasi cladire, pentru compania de arhitectura si design interior BL Associates.

Zona este deservita de metrou si mijloace de transport de suprafata si a cunoscut o dezvoltare accentuata in ultimii ani. In 2013, aici urmeaza sa fie livrat si proiectul Promenada Shopping Center.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional