Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primele dezvoltari ale Floreasca City Center vor fi date in functiune in acest an

I.D. Investiţii /

Primele dezvoltari ale Floreasca City Center vor fi date in functiune in acest an

Raiffeisen Evolution, societate cu sediul in Viena, va finaliza pana la sfarsitul anului 2012 primele doua obiective ale dezvoltarii Floreasca City Center (FCC). In cateva luni, atat Sky Tower cat si cladirea mai mica FCC Office, care au fost achizitionate anul trecut de Raiffeisen Property Holding International (RPHI), vor fi gata pentru a fi predate noului proprietar. "Acest proiect avanseaza conform asteptarilor. Cladirea SkyTower creste pe zi ce trece", declara domnul Markus Neurauter, Managing Director si purtator de cuvant al Raiffeisen evolution.

SkyTower: a atins cota de 100 metri

incepand cu luna mai 2011 se tot construieste la Sky Tower. De atunci, cea mai inalta cladire din Bucuresti, a continuat sa se inalte cu un etaj la fiecare saptamana. In urma cu doar cateva zile, cladirea a atins cota de 100 de metri. SkyTower va avea la finalizare inaltimea de 137 m. Viitorul chirias, Raiffeisen Bank Romania, va ocupa sapte etaje din turn si intreaga cladire FCC Office. Toate celelalte etaje din turnul de birouri vor fi inchiriate de catre RPHI. "Atentia manifestata pentru Sky Tower, unul dintre proiectele de referinta ale capitalei Romaniei, este colosala", a declarat Gabriele Deffner, Director al Departamentului de Marketing & Asset Management de la RPHI. "Proportional cu ritmul constructiei, s-a dezvoltat si un interes foarte mare fata de spatiul de birouri care a mai ramas disponibil pentru inchiriere. Atunci cand vine vorba de prezentarea propriei societati, Sky Tower se potriveste ca nicio alta cladire pentru imaginea companiei.", a mai adaugat Markus Neurauter. "Intregul ansamblu de proiecte a fost conceput initial pentru investitori internationali. Faptul ca unul dintre acesti investitori este o societate din cadrul grupului, nu constituie decat o coincidenta fericita."

Cladirea mai mica FCC Office, situata in imediata vecinatate a SkyTower, are sase etaje. La sfarsitul lunii aprilie s-a sarbatorit finalizarea structurii.

Centrul Comercial Promenada a primit certificarea preliminara "Gold" pentru sustenabilitate

In ce priveste Promenada, proiectul de retail al Raiffeisen Evolution, acesta a primit din partea Societatii Austriece pentru Cladiri Sustenabile (OGNI) certificatul "Gold" emis conform standardelor OGNI/DGNB.

Finalizarea centrului comercial Promenada, care va gazdui circa 120 de magazine, este prevazuta pentru finele anului 2013. Mai mult de 50% din spatii au fost deja inchiriate unor retaileri internationali de renume.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional