Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primele imobile din cartierul Westfield au fost finalizate

I.D. Investiţii /

Proiectul rezidential Westfield, pozitionat in partea de vest a Aradului, ia amploare. Conform www.raportuldeinvestitii.ro, dezvoltatorul proiectului, a realizat pana in prezent 12 imobile, urmand ca lunar sa fie ridicate intre doua si patru case.

Realizat pe un teren de 71 ha, pe langa spatiile rezidentiale, proiectul va ingloba si scoala, gradinita, biserica, centru medical, parcuri si spatii de agrement cu alei pietonale si piste de biciclisti.

Ansamblul reuneste si o gama larga de facilitati, pe langa cele amintite anterior - propria zona comerciala, SPA, terenuri sportive, parcuri si spatii de joaca pentru copii, spatii servicii, etc.

In total, in Arad, vor fi 160 de case ce vor fi construite pe o structura de rezistenta clasica, cu zidarie din caramida Porotherm, ce corespund celor mai exigente standarde de calitate.

Dezvoltatorul proiectului, membru al companiei European American Investment Group, doreste sa realizeze alte investitii imobiliare similare in Apahida (langa Cluj Napoca) si in domeniul logistic intre Arad si Timisoara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional