Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primii locatari ai "Rin Grand Residence" sunt Ionuţ şi Robert Negoiţă

C.P. Piaţa Imobiliară /

Noii locatari ai complexului rezidenţial "Rin Grand Residence" vor beneficia de toate facilităţile unui resort hotelier de patru stele: de la room service, spa, centru comercial, parcare supraetajată, restaurante, curăţenie şi spălătorie. În urma reamenajărilor, noul complex imobiliar va beneficia de două intrări separate.

În plus, noul cartier rezidenţial va beneficia de o sală de cinema special destinată locatarilor, o altă premieră pentru piaţa imobiliară din ţara noastră. La aceasta se va adăuga un centru multifuncţional de joacă pentru copii indoor, o zonă de activităţi sportive pentru părinţi, iar omul de afaceri ia în clacul chiar realizarea unei săli de bowling,

Viitorii clienţi vor beneficia de serviciile unei parcări acoperite supraetajate, precum şi de un heliport: "Nu este un secret că Rin Grand Hotel este dotat cu heliport. Astfel că dacă vom avea vreun client ce-şi doreşte să vină şi să plece de acasă cu elicopterul, noi i-l putem parca fără probleme" a declarat Ionuţ Negoiţă

Primii doi locatari ai noului complex vor fi chiar fraţii Negoită, Ionut şi Robert.

Ionuţ Negoiţă spune că cel mai ieftin apartament - cel cu două camere - va costa 49.000 de euro, iar preţurile vor ajunge la 91.000 de euro, în cazul locuinţelor cu trei camere, adică în jur de 800-900 de euro/mp.

Noul complex imobiliar va fi gata începând cu cea de-a doua jumătate a anului viitor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional