Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primii pasi pentru crearea unui parc industrial la Iasi

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Iasi va infiinta o societate care va realiza primele parcuri industriale din judet.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, declara:

"Deocamdata la Iasi avem doar Tehnopolis, unde suntem parteneri in proiect alaturi de Primarie, dar nu avem un parc industrial. Cu noua societate trebuie sa indeplinim macar doua obiective. Primul va fi constructia primului si a urmatoarelor parcuri industriale din judetul nostru. Al doilea este faptul ca societatea va fi entitatea prin care Consiliul Judetean va fi partener in clustere."

Un proiect privind componenta echipei care va conduce societatea amintita va figura pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de consiliu.

In vederea demararii activitatii noii societati reprezentantii CJ Iasi efectuaza vizite in judetele cu experienta in acest tip de proiecte. O delegatie a plecat vineri la Ploiesti, Prahova fiind cel mai avansat judet in domeniu, iar urmatoarea vizita va fi la Cluj, la Parcul Tetarom. A treia vizita va fi la Constanta. Acolo exista un proiect in ceea ce priveste sprijinul Consiliului Judetean pentru agricultori.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional