Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primul Dino Parc va fi construit la Rasnov

I.D. Investiţii /

Primul Dino Parc va fi construit la Rasnov

Un parc recreativ avand ca tema viata dinozaurilor va fi creat in orasul Rasnov din judetul Brasov in urmatorii doi ani.

Investitia va beneficia de finantare europeana prin Programul Operational Regional in valoare de 16,60 milioane lei, la care beneficiarul va contribui cu 5,71 milioane lei. Contractul de finantare a fost semnat de catre beneficiarul proiectului, SC HCR SRL din Sfântu Gheorghe si Agentia pentru Dezvoltare Regională Centru la data de 13 iunie 2012.

Complexul va cuprinde foisoare de observatie si studiu, amplasate in arbori dotate cu biblioteci in care vizitatorii vor gasi informatii despre creaturile preistorice. Se vor realiza prezentari video, intr-o sala de cinema special amenajata si vor fi sustinute sedinte de laser-shooting cu tematica animalelor preistorice. Copiii se vor putea distra in locurile de joaca special amenajate, iar turistii vor putea sa se relaxeze urmarind spectacole cu momente din viata dinozaurilor. Vizitatorii vor avea in cadrul parcului un traseu delimitat, pentru a vedea exponate la scara reala ale creaturilor istorice.

Beneficiarul estimeaza ca va avea un numar de minim 200.000 de vizitatori, in primul an dupa finalizarea implementarii proiectului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional