Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Profi deschide magazine în Oradea, Timişoara şi Mediaş

V.B. Piaţa Imobiliară /

Profi deschide magazine în Oradea, Timişoara şi Mediaş

Profi a inaugurat astăzi două magazine (în Oradea şi în Timişoara), iar mâine va deschide încă unul în Mediaş, ajungând să numere 224 de unităţi operaţionale în ţară, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Unitatea din Oradea are o suprafaţă totală de 522 mp şi o sală de vânzări de 270 mp. Magazinul din Timişoara se întinde pe o suprafaţă totală de 375 mp, dispunând de o suprafaţă de vânzare de 230 mp. Ambele puncte de desfacere vor funcţiona în formatul Profi City, format ce ajunge la un total de 24 de unităţi la nivel naţional.

Mâine, Profi va inaugura primul magazin din Mediaş, a 115 localitate în care se face prezent. Unitatea va fi în format standard, cu o suprafaţă totală de 630 mp şi un spaţiu de vânzări de 450 mp.

Profi are peste 5 mii de angajaţi şi operează cu magazine în format standard şi City în 40 de judeţe.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional