Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Program de reabilitare a strazilor la Sibiu

A.D. Investiţii /

Program de reabilitare a strazilor la Sibiu

La Sibiu va incepe in 2013 modernizarea a 22 de strazi, din care 15 de pamant. Tot in acest an vor fi contractate proiectele tehnice pentru alte 31 de strazi din cartierele Terezian, Lupeni si din zona Calea Poplacii, au anuntat reprezentantii Primariei Municipiului Sibiu.

Primaria Sibiu a inceput in anul 2004 un amplu program de modernizare a strazilor, peste 200 de strazi fiind reabilitate pana in prezent. Aproximativ 75% din strazile din Sibiu sunt acum asfaltate.

Municipalitatea isi mai propune sa infiinteze 7 noi sensuri giratorii. Astfel, in 2013 vor fi contractate lucrarile pentru un sens giratoriu in zona Metro- strada Turda, in valoare de aproximativ 1,5 milioane lei. Pentru alte 6 sensuri giratorii urmeaza sa fie intocmite proiecte tehnice.

Pe lista de investitii propusa de edilii locali este prevazuta suma de aproape 3 milioane de lei pentru reabilitarea unitatilor de invatamant si inca 1,3 milioane lei pentru lucrari de reparatii capitale la aceste obiective.

De asemenea, mai sunt propuse investitii de peste 2,5 milioane de lei pentru Gradina Zoologica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional