Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Programul de consolidare a cladirilor cu risc seismic continua

A.D. Investiţii /

viceprim-ministrul Liviu Dragnea

viceprim-ministrul Liviu Dragnea

Programul de consolidare a cladirilor care prezinta risc seismic se va concretiza in acest an prin interventii la 15 cladiri de locuinte multietajate din Bucuresti si din tara, potrivit unei hotarari de guvern.

Din aceste 15 cladiri, la sapte se va finaliza procesul de consolidare pana la finalul anului 2013: trei cladiri in Bucuresti, una in judetul Neamt, una in Tulcea, una in Sfantu-Gheroghe, una in Harsova.

"Ne-a interesat ca, in functie de sumele pe care le avem prevazute in anul acesta, sa incepem sa inchidem din aceste lucrari", a precizat viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional