Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiect integrat de dezvoltare urbana in Bragadiru

A.D. Investiţii /

Proiect integrat de dezvoltare urbana in Bragadiru

Primaria orasului Bragadiru deruleaza o licitatie pentru executarea lucrarilor aferente Proiectului integrat de dezvoltare urbana a orasului. Valoarea lucrarilor a fost estimata la 75,92 milioane lei, fara TVA.

Contractul are ca obiect modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea si modernizarea sistemului de iluminat public, achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video, modernizarea din punct de vedere arhitectural si peisagistic a orasului Bragadiru, potrivit unui anunt de participare publicat prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa avand drept criteriu de atribuire oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, in care ponderea pretului ofertei este de 70%, durata de executie a lucrarilor 20%, iar perioada de garantie a lucrarilor 10%.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este 31 mai 2012.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional (POR).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional