Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiect pentru inteconectarea retelelor de gaz romane si bulgaresti

I.D. Investiţii /

Romania si Bulgaria lanseaza constructia unei legaturi transfrontaliere a retelelor de gaz care va traversa Dunarea in punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, potrivit Novinite.com.

Proiectul este implementat pe partea bulgara de Bulgartransgaz si pe partea romana de Transgaz.

Compania bulgara a efectuat deja procedurile pentru achizitia echipamentului tehnic pentru constructia interconexiunii, potrivit LoveBiz.com.

Conexiunea retelei de gaz cu Romania va fi cea mai avansata din punct de vedere tehnologic in comparatie cu legaturile de gaz ale Bulgariei cu Grecia, Turcia si Serbia.

Bulgaria a inceput sa isi lege reteaua de gaz de cea a tarilor vecine dupa izbugnirea razboiului pentru gaz intre Rusia si Ucraina in 2009, ce a dus la sistarea de catre Rusia a furnizarii de gaz in Bulgaria pentru trei saptamani, in mijlocul iernii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional