Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiect pentru un ansamblu de case de vacanta la Cluj-Napoca

I.D. Investiţii /

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, in cadrul sedintei din data de 10 mai, un plan urbanistic de detaliu realizat in vederea construirii unui ansamblu de case de vacanta in zona strazii D.D. Rosca.

Casele se vor construi pe parcele aflate in proprietate particulara avand fiecare regimul de inaltime D+P+E. Toate parcelele vor avea acces direct la drum iar parcarea auto va fi rezolvata in fiecare incinta.

Ansamblul va fi construit pe un teren in suprafata de 16.277 mp, procentul de ocupare a terenului va fi de maxim 20%, iar coeficientul maxim de utilizare a terenului va fi de 0,4.

Accesul la parcele se va face prin drum trasat central care va avea o latime a carosabilului de 6 m la care se adauga un trotuar de 1 m pe latura sudica. Drumul sa purta denumirea "Aleea Dariu Pop".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional