Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PROIECTE MEDIUProiecte Mediu: CJ Satu Mare, un exemplu pentru autorităţile locale

I.D. Investiţii /

László Borbély, Ministrul Mediului şi Pădurilor, a atenţionat autorităţile că trebuie să se pregătească din timp pentru a beneficia de fondurile puse la dispoziţie pentru investiţii în proiecte de mediu, cu ocazia unei vizite efectuate în judeţul Satu Mare, joi 10 noiembrie 2011.

În domeniul managementului deşeurilor, judeţul Satu Mare constituie un exemplu pozitiv, întrucât Consiliul Judeţean a reuşit să accese un împrumut pentru a demara lucrările şi, cu fonduri de la Ministerul Mediului şi Pădurilor au finalizat lucrarea de la Doba.

"Proiectele pe apă sunt cele mai mari şi mai complexe din POS, iar România şi-a asumat - odată cu aderarea la UE - o serie de responsabilităţi în ceea ce priveşte canalizarea şi realizarea staţiilor de epurare, pe care trebuie să le îndeplinim. Apăsaţi pedala de acceleraţie şi nu uitaţi că, deşi după semnarea contractelor de către minister responsabilitatea implementării aparţine beneficiarilor, suntem în aceeaşi barcă şi avem aceleaşi interese - protejarea mediului şi utilizarea fondurilor europene alocate în acest sens ", a mai subliniat domnul Borbély.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional