Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectele de reabilitare a celor mai importante obiective din Oradea continua

I.D. Investiţii /

Oradea centru

Oradea centru

Oradea va beneficia de lucrari de reabilitare si modernizare a doua zone cheie ale orasului, Piata Unirii si cetatea Oradea.

Ambele investitii sunt finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere". Costurile totale ale proiectelor se vor situa intre 50,72 si 54 milioane lei fara TVA.

Pentru atribuirea contractelor de lucrari vor fi demarate doua licitatii la data de 9 iulie 2012.

In Piata Unirii se vor executa lucrari de reabilitare, modernizare si refacere a scuarurilor. Potrivit graficului lucrarile urmeaza sa fie demarate la data de 28 septembrie, valoarea investitiei fiind estimata intre suma de 15,02 milioane si 16,51 milioane lei fara TVA. Termenul de finalizare a executiei este 27 septembrie 2013.

Lucrarile aferente etapei a doua a proiectului de reabilitare si refunctionalizare a corpurilor B, C, D si E din cetatea Oradea sunt programate sa demareze la data de 28 septembrie, contractul de lucrari fiind estimat intre suma de 35,7 milioane si 37,49 milioane lei fara TVA. Executia lucarilor cuprinse in acesta etapa va fi incheiata potrivit graficului la data de 22 iunie 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional