Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectul de inchidere a inelului median nord: constructori chinezi sau turci

I.D. Investiţii /

Proiectul de inchidere a inelului median nord: constructori chinezi sau turci

Chinezii si turcii concureaza pentru realizarea unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructura rutiera din Bucuresti.

Primarul Capitalei a discutat vineri cu reprezentantii grupului chinez SUCG International Engineering Co. Ltd. posibilitatea incheierii unui parteneriat public-privat pentru implementarea proiectului "Inchidere Inelul Median de circulatie la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii - Soseaua Colentina".

Yu Qiu, unul dintre reprezentantii SUCG International Engineering, a precizat ca avand in vedere complexitatea si dimensiunea lucrarii, se va analiza posibilitatea formarii unui consortiu de firme chinezesti interesate sa poata prelua realizarea intregului proiect.

De asemenea Primarul Capitalei a avut discutii vineri cu reprezentantii companiei turcesti Artimpeks LTD pentru realizarea aceluiasi proiect. Membrii delegatiei turce s-au declarat interesati de aceasta investitie si au solicitat toate informatiile tehnice aferente.

In viitorul apropiat urmeaza sa aiba loc o noua intalnire in care sa se discute si alte detalii, inclusiv identificarea solutiilor optime de finantare.

SUCG International Engineering, care are o cifra de afaceri de 5 miliarde de euro pe an, este specializat in lucrari de infrastructura si constructii de poduri si tuneluri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional