Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PROIECTUL ONE FLOREASCA LAKETranzacţie de 1,36 milioane euro pentru 4 apartamente aflate în construcţie

E.D. Piaţa Imobiliară /

Tranzacţie de 1,36 milioane euro pentru 4 apartamente aflate în construcţie

Compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate a încheiat o tranzacţie pentru vânzarea a 4 apartamente în cadrul proiectului rezidenţial One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties, informează un comunicat remis astăzi redacţiei.

Valoarea totală a investiţiei însumează 1,36 milioane euro (inclusiv TVA), iar cele 4 apartamente sunt amplasate în singurul imobil aflat încă în stadiu de construcţie din cadrul proiectului One Floreasca Lake, ce urmează a fi finalizat la jumătatea anului 2015.

Amplasat pe malul lacului Floreasca (strada Zagazului), proiectul rezidenţial One Floreasca Lake are o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi construiţi şi totalizează 66 de apartamente, dispuse în trei blocuri cu patru etaje. Primele două imobile, cu 42 de apartamente, au fost vândute până la finalizarea acestora în 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, va fi livrat în prima jumătate a anului viitor (18 dintre cele 24 de apartamente sunt deja precontractate).

Crosspoint Real Estate este agent de vânzare pentru One Floreasca Lake încă din luna septembrie 2011, de la demararea proiectului.

"Această tranzacţie, dar şi celelalte informaţii de piaţă la care suntem expuşi, ne determină să estimăm că proiectele încep să recâştige încrederea. Este un semnal pozitiv pentru piaţă şi credem că în perioada următoare vom asista la anunţarea unui număr de proiecte rezidenţiale noi", declară Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional