Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ProLogis fuzionează cu AMB Property Corporation

F. A. Piaţa Imobiliară /

AMB Property Corporation şi ProLogs au anunţat azi încheierea unui acord definitiv privind combinarea activităţilor lor, prin fuziunea diviziilor omoloage. Se preconizează că, în urma fuziunii, companiile vor avea o capitalizare de piaţă pe baza capitalului propriu de aproximativ 14 miliarde dolari, o capitalizare bursieră totală de peste 24 miliarde dolari şi active brute deţinute în proprietate şi administrare de aproximativ 46 miliarde dolari, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Această fuziune este un proces prin care două companii extraordinare îşi unesc forţele pentru a realiza o platformă mai puternică pentru crearea de valoare şi creştere durabilă. Prin unirea forţelor se va crea o companie poziţionată ca lider în furnizarea de proprietăţi imobiliare logistice - o structură tip Blue Chip REIT", a afirmat Hamid R. Moghadam, CEO AMB.

Walter C. Rakowich, CEO ProLogis, a declarat: "Fuziunea acestor două platforme industriale de top va contribui la realizarea unora dintre priorităţile deja angajate de fiecare dintre cele două companii. Aceste priorităţi includ îmbunătăţirea eficienţei şi reducerea costurilor printr-o mai bună aliniere a portofoliilor noastre, prin reducerea activelor necentrale şi reciclarea capitalului în oportunităţi mai mari de creştere."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional