Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Prologis închiriază 20.750 mp către GE în Ungaria

V.B. Piaţa Imobiliară /

Prologis închiriază 20.750 mp către GE în Ungaria

Dezvoltatorul de spaţii imobiliare industriale Prologis a anunţat astăzi semnarea unui contract de închiriere cu GE Ungaria pentru 20.750 mp în Prologis Park Budapest-Gyál, tranzacţie intermediată de CBRE, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Parcul, închiriat în proporţie de 100%, este un centru de distribuţie modern, care cuprinde în prezent 5 clădiri ce totalizează 152.000 mp. Acesta este situat la aproximativ 18 km sud-est de centrul oraşului Budapesta şi la 17 km vest de aeroportul internaţional, oferind acces la autostrăzile M5 şi M0.

GE Ungaria face parte din Grupul GE, care activează în energie, transport, sănătate, alimentare cu apă şi iluminat.

Prologis are în Ungaria un portofoliu care totalizează peste 534.000 mp de spaţii industriale. La 30 septembrie 2014, Prologis deţinea sau avea investiţii, integral sau prin co-investiţii, în proprietăţi şi proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 54 milioane mp în 21 de ţări. Compania închiriază spaţii de distribuţie moderne unui număr de peste 4.700 de clienţi, care includ producători, retaileri, companii de transport şi furnizori terţi de servicii logistice, conchide comunicatul citat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional