Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ProLogis prezintă rezultatele pe 2010 în regiunea ECE

F. A. Piaţa Imobiliară /

ProLogis prezintă rezultatele pe 2010 în regiunea ECE

ProLogis a anunţat azi un rezumat al rezultatelor companiei pe 2010 pentru piaţa spaţiilor industriale din Polonia şi regiunea Europei Centrale şi de Est. ProLogis a semnat contracte de închiriere pentru mai bine de un milion de metri pătraţi de spaţii în întreaga regiune, dintre care peste 61% numai în Polonia, arată un comunicat remis redacţiei.

ProLogis este lider în furnizarea de spaţii de distribuţie în Europa Centrală şi de Est şi oferă peste 3,7 milioane de metri pătraţi de spaţii în 40 de parcuri.

"În Europa Centrală şi de Est cererea s-a concentrat în principal pe Polonia şi Cehia", a afirmat Ben Bannatyne, Managing Director ProLogis Europa Centrală şi de Est, adăugând: "61% din toate contractele noastre de închiriere semnate în Europa Centrală şi de Est au fost în Polonia. Acest rezultat se datorează specialiştilor noştri şi partenerilor noştri de afaceri, care au reuşit să satisfacă nevoile şi celor mai exigenţi clienţi".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional