Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Protocol de colaborare între MTI şi UNNP pentru cazurile de expropriere publică

C.P. Piaţa Imobiliară /

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat un protocol de colaborare cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România (UNNPR) prin care cele două instituţii se angajează să identifice soluţiile optime pentru urgentarea procedurilor şi a instrumentării actelor notariale necesare în cazurile de expropriere publică, în vederea realizării unor lucrări de construcţii de drumuri de interes naţional, judeţean şi local.

Documentul prevede că UNNP va pune la dispoziţia MTI şi a companiilor din subordinea sau de sub autoritatea acestuia expertizele utilizate de Camerele Notarilor Publici privind valoarea de circulaţie a bunurilor imobile, precum şi orice modificări şi completări ulterioare ale acestora. De asemenea, UNNP va coordona realizarea rapoartelor de evaluare pentru imobilele ce vor face obiectul procedurilor de expropriere. Părţile semnatare vor colabora şi în scopul înlesnirii demarării lucrărilor de construcţie de autostrăzi şi drumuri de interes naţional prin punerea la dispoziţie a datelor şi informaţiilor necesare în legătură cu deschiderea succesiunilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional