Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Quadra 2, o soluţie de cazare pentru studenţi

C.P. Piaţa Imobiliară /

Ansamblul Quadra 2 cu cele 226 de garsoniere, localizat în Parcul Politehnicii, este o alternativă viabilă la căminele studenţeşti care au un deficit de 25-30.000 de locuri.

"Oferta pentru garsoniere de 39.000 euro + TVA poate fi o alternativă pentru studenţii în anii terminali, care au deja un job şi îşi pot permite o rată de 190 euro prin Prima Casă, dar şi pentru părinţii bobociilor care îşi pot permite o investiţie în această zonă", a declarat Romeo Căzănescu, adăugând: "Quadra 2 este un proiect rezidenţial destinat în exclusivitate tinerilor şi, pentru că ne dorim să încurajăm acest lucru, am pregătit o reducere de lansare. La prezentarea carnetului de student, tinerii care aleg oferta noastră vor primi un discount de 5%, reprezentând aproximativ 2.000 EUR".

Studenţii care nu găsesc locuri de cazare au ca alternativă închirierea de garsoniere în blocurile vechi, chiriile din zona Cora - Militari situându-se între 200 şi 250 euro pe lună. În aceleaşi condiţii financiare, studenţii pot deveni proprietarii unei garsoniere noi în Quadra 2, investind banii pe care i-ar da pe chirie în propria locuinţă.

În prezent, lucrările la Quadra 2 se apropie de final. Dezvoltatorul a finalizat lucrările de finisaje şi lucrează acum la partea de amenajări exterioare, urmând să predea proiectul la sfârşitul lunii octombrie. Quadra 2 este amplasat în imediata vecinătate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, în zona parcului Politehnica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional