Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RA-APPS liciteaza 35 de imobile

I.D. Piaţa Imobiliară /

Regia Autonoma Administratia Protocolului de Stat va scoate la vanzare prin licitatie publica cu strigare 35 de imobile din Bucuresti in a doua jumatate a acestei luni.

Vor fi vandute trei apartamente si un spatiu comercial de pe strada Mihai Eminescu, un apartament din Sos. Kiselef, 12 apartamente de pe b-dul Nicolae Balcescu, 17 apartamente situate pe strada Emil Racota, un imobil de pe strada Tokio.

Pretul de pornire a licitatiilor per bucata va fi cuprins intre 232.200 euro si 243.900 euro pentru apartamentele din strada Eminescu, intre 55.700 euro si 103.000 euro pentru apartamentele din b-dul Nicolae Balcescu, intre 89.100 euro si 116.100 euro pentru apartamentele din strada Emil Racota. Apartamentul din Sos. Kiselef va fi scos la vanzare la un pret de 340.000 euro, spatiul comercial la suma de 245.700 euro, iar imobilul de pe strada Tokio la suma 301.000 euro.

Licitatiile se vor desfasura la sediul Sucursala pentru Administrarea si Intretinerea Fondului Imobiliar din str. Fabrica de Glucoza, nr. 3A, sector 2, Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional