Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RAPPS scoate la licitatie 25 de imobile

A.D. Investiţii /

Hotel Triumf Bucuresti

Hotel Triumf Bucuresti

Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) a stabilit preturile de pornire pentru vanzarea prin licitatie publica a 25 de imobile pe care le detine, au anuntat reprezentantii institutiei.

RAPPS intentioneaza sa vanda trei hoteluri, patru vile, un complex restaurant, patru apartamente, noua terenuri, un complex agrozootehnic, o pepiniera si doua alte imobile.

Din vanzarea imobilelor RAPPS spera sa obtina cel putin 15,5 milioane de euro.

Cele mai importante active ce urmeaza sa fie tranzactionate sunt Hotelul Dacia si complexul restaurant Dunarea, din statiunea Neptun-Olimp, cu preturi de pornire de 2,44 milioane euro, fara TVA, respectiv 1,33 milioane de euro. In aceeasi statiune sunt oferite si doua terenuri, unul de 6.600 mp (1,12 milioane euro) si altul de 7.700 mp (1,3 milioane euro). In municipiul Suceava vor fi licitate Hotelul-restaurant Gloria, pentru 2,18 milioane de euro si Casa de oaspeti Bradet, pentru 1,35 milioane euro.

In Bucuresti Regia vrea sa puna pe piata trei apartamente cu preturi de pornire intre 73.000 si 286.000 de euro. De asemenea, in Magurele, judetul Ilfov sunt disponibile trei terenuri cu suprafete intre 11.400 si 25.100 mp, la preturi cuprinse intre 120.000 de euro si 544.000 euro. In aceeasi localitate va fi pus la vanzare un complex agrozootehnic cu un teren de aproximativ 10 ha, pentru 1,24 milioane euro.

RAPPS scoate la vanzare si vilele Egreta si Cerna din Mamaia, pentru aproximativ 300.000 euro fiecare, vila Agigea din Eforie Nord pentru 1,3 milioane euro si vila Predeal din statiunea montana omonima, pentru 240.000 de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional