Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Rata de neocupare pe piaţa birourilor în vile s-a redus

F.A. Piaţa Imobiliară /

Pe piaţa birourilor în vile rata de neocupare s-a redus de la 26-29% în zonele centrale înainte de criză la 15-18% în T2-2011 şi de la 32-35% în zonele semicentrale, înainte de criză, la 22-26% în T2-2011, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

"Piaţa vilelor este destul de atomizată şi mult mai greu de analizat. Studiul de piaţă din care se desprind concluziile de mai sus analizează informaţiile din portofoliului de vile gestionat de ESOP, probabil cea mai mare bază de date a unui broker imobiliar pentru birouri destinate companiilor medii, cuprinzând un număr total de 1.433 de vile, totalizând o suprafaţă de 487.000 mp" declară Mirela Raicu, partener la ESOP Consulting.

ESOP previzionează că după ieşirea României din criză o parte importantă a companiilor medii se vor reîntoarce în clădirile de birouri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional