Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Reabilitarea infrastructurii rutiere din Craiova a obtinut finantare

A.D. Investiţii /

Primaria Craiova a obtinut finantare prin Programul Operational Regional pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe relatia Nord-Sud-Est. Valoarea totala a proiectului este de aproape 84 milioan lei, din care peste 65 milioane lei reprezitna finantarea nerambursabila acordata, au anuntat reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Obiectivele specifice urmarite de proiect vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere de transport in zona metropolitana Craiova prin modernizarea a aproximativ 140.000 mp de suprafata carosabila pe strazile Raului, Caracal si Bariera Valcii şi prin crearea de piste pentru biciclete pe strazile Raului si Caracal, extinderea infrastructurii de utilitati publice pe strada Bariera Valcii prin introducerea canalizarii pluviale pe o lungime de 1.800 m si amenajarea de rigole carosabile pe o lungime de 1.460 m si reducerea efectelor congestionării urbane asupra mediului pe strada Raului prin casetarea canalului colector pe o lungime de 310 m.

Proiectul face parte din Planul integrat de dezvoltare Craiova. Anterior au mai fost semnate alte cinci proiecte in cadrul Planului, cu o valoare cumulata de 74 milioane euro. Acestea vizeaza realizarea unui pasaj suprateran, reabilitarea infrastructurii rutiere in zona de NV, construirea unui pasaj subteran, modernizarea infrastructurii de transport in comun si amenajarea centrului istoric al municipiului

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional