Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Reabilitarea primariei din Lugoj scoasa la licitatie

A.D. Investiţii /

Lucrarile de reabilitare a cladirii Primariei Lugoj vor fi licitate in data de 2 august a anului curent. "Intentionam astfel ca lucrarile pe exteriorul cladirii sa fie executate in paralel cu cele de consolidare si amenajare interioara, astfel ca de anul viitor toata cladirea Primariei sa fie mult mai primitoare", a declarat Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Tot in luna august, pe data de 10, va avea loc licitatia pentru lucrarile de constructie a unui cinematograf 3D ce va fi realizat in cadrul fostului cinematograf "Victoria". Noul cinematograf va fi dotat cu o sala 3D de 90 de locuri, una 2D de 60 de locuri si o sala pentru copii de 30 de locuri. ANRMAP a aprobat deja documentatia de atriburie, a precizat domnul Boldea.

Primarul municipiului Lugoj a mentionat si care sunt principalele proiecte de investitii care vor demara in perioada urmatoarea: modernizarea salii de sport din incinta Gradinitei Germane PN 13, extinderea iluminatului public pe strazile Agriculturii, Traian Vuia, Honoriciului si pe aleea pietonala de pe spl. Tineretii, realizarea canalizarii pe strazile Bocsei si Herendesti si reabilitarea canalizarii pe strada Bela Bartok.

De asemenea, municipiului Lugoj i-au fost alocate fonduri de la Consiliul Judetean pentru alimentarea cu apa in Tapia (300.000 lei), realizarea drumurilor in cartierul rezidential de la intrarea in Maguri (400.000 lei), introducerea retelei de apa si bransamente in Tapia si Armadia (300.000 lei), a mai spus domnul Boldea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional