Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Reabilitatea retelelor de apa si canalizare este tinta Primariei Lugoj pe 2012

I.D. Investiţii /

Bugetul de investitii din acest an al municipiului Lugoj a fost stabilit la suma de 46,6 milioane lei, potrivit proiectului de buget publicat de primarie.

Proiectele pe anul 2012 vizeaza lucrari de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din oras, precum si a celor de asfaltare a noi drumuri, de construire a noului pod pietonal, de modernizare a Statiei de Epurare etc.

"Bugetul pe anul 2012 cuprinde de asemenea sumele necesare pentru reabilitarea strandului Municipal, pentru construirea noului bazin acoperit, pentru inceperea reconstructiei centrului civic al orasului, amenajarea Cinematografului 3D, iluminarea arhitecturala a unor cladiri, asfaltarea a 15 km de trotuare, respectiv dalarea altor 10.000 mp trotuare din zona centrala, precum si pentru o serie de alte obiective de mare importanta pentru oras.", a declarat primarul Logojului Francisc Constantin Boldea.

In ceea ce priveste modernizarea cartierelor bugetul prevede sumele necesare reabilitarii cartierelor Stadion III, Stadion I, tesatori, Micro IV si Cotu Mic.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional