Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Reduceri de până la 15.000 de euro la târgul imobiliar Domus Expo

Alina Toma Vereha Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorii prezenţi, începând de astăzi, la târgul imobiliar Domus Expo oferă discounturi de până la 15.000 de euro, cu modalităţi de plată avantajoase şi cu soluţii de finanţare şi creditare.

Organizatorii târgului au anunţat astăzi, într-o conferinţă, că cele mai ieftine locuinţe ofertate la Domus Expo costă 40.000 de euro plus TVA şi au o suprafaţă de 115 mp construiţi. Locuinţele prefabricate în America sunt construite de Act Casa pe terenul clientului, pe structură metalică.

Oferte avantajoase au şi dezvoltatorii proiectului Metropolitan Residence, care vând un apartament cu două camere cu 65.000 euro plus TVA, dar şi dezvoltatorii Confort City unde un apartament cu două camere costă 38.500 euro plus TVA. Un apartament cu două camere în Prelungirea Ghencea este vândut cu 57.000 euro plus TVA iar locuinţele din ansamblul Liziera pot fi achiziţionate la preţuri între 950 si 1.200 euro pe metrul pătrat.

City Lights Pipera oferă preţuri promoţionale la apartamentele cu două şi trei camere, care au preţuri între 66.500 şi 89.900 de euro. Apartamentele şi casele din cartierul Lac de Nuferi din Mogosoaia au preţuri cuprinse între 66.000 şi 110.000 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional