Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Refacerea infrastructurii de drumuri, prioritatea "0" a CJ Iasi

I.D. Investiţii /

Fondurile alocate programului de lucrari drumuri si poduri al Consiliului Judetean Iasi au fost suplimentare cu 8 milioane lei. Modificarea a fost aprobata in cadrul sedintei de consiliu din 26 iulie.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

"Suma alocata in cele 12 luni de cand sunt presedintele Consiliului Judetean pentru reabilitarea infrastructurii de drumuri judetene si comunale este, comparativ cu suma alocata in anii trecuti, mai mult decat dubla. Acest lucru arata o noua abordare asupra unui domeniu vital pentru bunastarea locuitorilor din judet si pentru dezvoltarea economica a comunitatilor iesene."

In ultimul an suma alocata de Consiliul Judetean Iasi pentru reabilitarea infrastructurii a fost de aproximativ 17 milioane lei.

Consiliul Judetean Iasi si-a concentrat atentia in ultimele 12 luni pe eblocarea marilor proiecte ale judetului: proiectul dezvoltarii si modernizarii Aeroportului International Iasi, proiectul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor, proiectul extinderii si reabilitarii infrastructurii de apa si canalizare in tot judetul Iasi, proiectul reabilitarii si modernizarii celor trei ambulatorii si proiectul reabilitarii complete a celor doua spitale din subordinea Consilului Judetean.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional